Fredagspasta
Stina, Jennifer och jag gillade det här - jättemycket!
What's in it?
Färsk pasta; ravioli med ricotta och spenat.
Färsk pasta; ravioli med ricotta och spenat.
Fläskfilé i skivor och färska champinjoner som stektes, saltades, pepprades och lades i en form. Milda mat - svamp och vit balsamico slogs på och ställdes sedan in i ugnen en stund för att koka ihop. Sen lite trevlig sallad och ett glas vin på sidan om. :)
Yummy!!!
Vi lyxade till det med två pastarätter denna februarifredag och rätt nr 2 innehöll följande:
Färsk tortellini med soltorkade tomater och oliver. Milda mat - italiensk tomat och ricotta + lite extra soltorkade tomater som hackades i såsen. Pastan kokades, såsen slogs på och tomaterna åkte i. Lite ruccola ovanpå -Voilà!
Det här var också ganska gott i och för sig - men det slog ju inte nummer 1... Inte på långa vägar. Och Jennifer sa: Det ser ut som Rhode Island dressing - och det stör mig...
Jag tror nog att gräddbasen tjänar på att blandas ut med något mer, grönsaker, kött/fisk/fågel osv. Det var nog kanske vi som var lite för snåla på den fronten... I vilket fall så gillade vi smakerna - även om den ena kom mer till sin rätt den här gången!
3 kommentarer:
haha. en blogg som heter mungbönor. det är ju jätteroligt. det gör mig glad.
Ser jätte gott ut!
Har också sett delicatos reklam, riktigt kul!
Tack:)!
Ha det så bra du med!
Skicka en kommentar