tisdag, februari 10, 2009

Fredagspasta

Stina, Jennifer och jag gillade det här - jättemycket!

What's in it?
Färsk pasta; ravioli med ricotta och spenat.
Fläskfilé i skivor och färska champinjoner som stektes, saltades, pepprades och lades i en form. Milda mat - svamp och vit balsamico slogs på och ställdes sedan in i ugnen en stund för att koka ihop. Sen lite trevlig sallad och ett glas vin på sidan om. :)
Yummy!!!Vi lyxade till det med två pastarätter denna februarifredag och rätt nr 2 innehöll följande:Färsk tortellini med soltorkade tomater och oliver. Milda mat - italiensk tomat och ricotta + lite extra soltorkade tomater som hackades i såsen. Pastan kokades, såsen slogs på och tomaterna åkte i. Lite ruccola ovanpå -Voilà!

Det här var också ganska gott i och för sig - men det slog ju inte nummer 1... Inte på långa vägar. Och Jennifer sa: Det ser ut som Rhode Island dressing - och det stör mig...

Jag tror nog att gräddbasen tjänar på att blandas ut med något mer, grönsaker, kött/fisk/fågel osv. Det var nog kanske vi som var lite för snåla på den fronten... I vilket fall så gillade vi smakerna - även om den ena kom mer till sin rätt den här gången!

3 kommentarer:

Linn sa...

haha. en blogg som heter mungbönor. det är ju jätteroligt. det gör mig glad.

Marias kakburk sa...

Ser jätte gott ut!

Har också sett delicatos reklam, riktigt kul!

Marias Kakburk sa...

Tack:)!

Ha det så bra du med!