torsdag, februari 12, 2009

Flingor och choklad

Ja, jag har som sagt alltid varit väldigt förtjust i sött... Och att kombinera frukost och choklad bär mig absolut inte emot. För många år sedan blev jag förtjust i en dansk variant av Start med små flingor av ljus choklad i. Oj, jag trodde jag var i himmelriket vid varje frukost på den tiden :) När jag hörde att Special K Dark Chocolate & Strawberry skulle lanseras måste jag erkänna att jag inte var sen med att vilja testa!

Nu när jag smakat flingorna kan jag berätta för er skeptiker där ute att chokladen inte alls var särskilt framträdande bland alla de där flingorna och små jordgubbsbitarna. Det handlar om så lite choklad i det där paketet att det inte finns anledning att frukta. Skillnaden mot vanliga Special K Red Berries var inte så stor. Dock tillförde chokladen lite spänning till det hela! Flingorna med choklad lanseras dock som ett kvällssnack för kvällssugna kvinnor, och inte som ett frukostalternativ. Jag tycker att flingorna passar bra till både och. Alltså till frukost och som kvällsfika och till kvinnor och till män.

2 kommentarer:

Linn sa...

That's nice. Jag ska testa de. Men till frukost – nej du. Men däremot är det ju säkert gott till kvällsfikat :) Roligt att du gillade min bok. Du kan tjuvkika i Fika för vänner som är min andra bok, på www.linnl.se Hejjs

Liz sa...

Låter inte så tokigt alls. Kanske tom Ant kan tänka sig att äta flingor om det är choklad med, eller vad säger du?!
Kram, Elisabeth