Veckans vegetariska
När man tänkt göra en sallad med couscous och röda linser men glömmer grytan på plattan lite för länge så kan man istället göra följande till middag:
- Låt det koka lite till så att det blir riktigt grötigt och lägg i en klick smör.
- Hacka ner lite färsk bladpersilja som du har utanför dörren.
- Riv i lite parmesanost eller någon annan lagrad god ost.
- Salta och peppra ordentligt.
- Smält smör i stekpannan och klicka ner bollar/biffar som bryns tills de ser fina ut.
- Ät dem tillsammans med det andra du gjort sallad av (tomater och gurka från mammas växthus, paprika, rödlök, sockerärtor, avokado, ägg från Robert och Greta, rädisor, persilja och gräslök som du har ute och sen lite keso ovanpå).
- Och lite vitlökssås till det hela är ju inte dumt...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar