måndag, juni 04, 2007

Middagstipset!

Köttfärsbiffar med soltorkadetomater och timjan, serveras med en grönsallad med solrosskott



Blandade köttfärs med hackade soltorkadetomater, timjan och salt. Stekte biffarna och som tillbehör gjorde jag en sallad med salladsblad, avocado, paprika, tomat och solrosskott.

Supergott :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är lite förvånad att du som värsta fetaostfantasten inte gör det självklara valet och blandar i fetaost i biffarna :) Det är ju såå gott! Och en sås med gräddfil och ännu mer fetaost i. simple as that.

Anonym sa...

Det var ett bra tips! En fråga bara: var får man tag i solrosskott?

Sia sa...

Jo jag har en fetaost kaka hemma men den ville jag spara till annat tillfälle (läs:grekisksallad) sen tycker jag inte att det ger såå mkt smak att ha i biffar så då spar jag hellre fetaosten :D

Sia sa...

Jo, solrosskotten hittade jag i grönsaksdisken på Ica Esplanad, kommer inte ihåg va de kostade men typ en 20 spänn lr liknande - goda var dom :D