söndag, november 19, 2006

Tips angående chokladkaka med vit choklad och saffranstryffel

Jag känner att jag måste skriva några tips angående föregående bakobjekt.

  • Man kan testa att ha kakan inne lite längre i ugnen. Den ska vara helt stelnad ovanpå när man tar ut den.
  • Kyl kakan längre än 1 timme innan servering. Jag hade inne min i kylen i 6-7 timmar innan jag serverade den. Då var den fortfarande inte helt kall. Godast blir den då den fått stå över natten! Baka alltså helst kakan dagen innan ni tänker servera den!

Hoppas att detta hjälper vid nästa baktillfälle! :)

E-S

2 kommentarer:

Mungbönorna sa...

du... mer florsocker än i receptet? det finns inget florsocker i receptet :) C

Mungbönorna sa...

Jag vill tacka Cia för hennes extraordinära uppmärksamhet samt påpeka för alla andra att jag nu redigerat inlägget. Nu innehåller tryffeln inget florsocker längre, precis som det ska vara! Jag får skylla på "dagen-efter-syndromet" aka "jag fick ingen schnakkstallrik igår".

E-S