tisdag, februari 03, 2009

Nyheter från Malaco TrulyDen här veckan kommer Malaco truly med två nyheter. Sweet & Sour och Salty. Jag har provsmakat båda två och båda är helt klart godkända!

Malaco Truly är som bekant och som namnet antyder ett koncept där man trycker på äkthet och ärlighet.  Det innehåller 30% mindre socker än annat "vanligt" jämförbart godis (vad nu det innebär), inga artificiella sötningsmedel, bara färger från naturen och äkta fruktjuice.

Jag tycker om hur mycket man jobbar med smakerna till de här påsarna. Det är inte bara en basic godispåse med traditionella och entydiga smaker utan kombinationer som jordgubbe och blodapelsin, citron och apelsin, grapefrukt och granatäpple samt passionsfrukt och äpple. Lakritsen är inte heller bara lakrits utan innehåller äkta lakritsrot och har en ton av svartvinbär, anis och eukalyptus.

Nu börjar jag låta som en reklamfilm för produkten, men faktum är att jag uppskattar hur mycket omsorg man lagt på att utveckla den. Både när det gäller ingredienser och smakutveckling! 

Inga kommentarer: