fredag, oktober 31, 2008

Chokladfestivalen

Det var ju några veckor sedan det var chokladfestival nu, men jag var såklart där och jag var lycklig nästan hela tiden den här gången också :)


Jag tror dock att det är som med julafton, man ser alltid fram emot det, men det är de första gångerna som är de häftigaste och den här gången hade jag ett lite mognare förhållningssätt än förra året. Jag öste inte ut pengar på allt som verkade gott (dvs allt) utan kom faktiskt bara hem med tre små påsar i år. Chokladoblater med kanderad syren (jättegoda!) från Venus Choklad, sesambräck från Betsy Sandberg (också jättegoda!) och favorit i repris från förra året; lakritskola med havssalt från Chokladfabriken.

Vi passade även på att gå på en föreläsning/provning med Anthon Berg. Mycket choklad blev det, men mot slutet blev det faktiskt lite för mycket och det var inte långt ifrån att jag mådde riktigt illa. Det är kul att få gå och frossa i allt som finns en gång om året, men det räcker nog faktiskt med en gång också... Möjligtvis två.

3 kommentarer:

Kinna sa...

Håller med lagom är bäst. Åt också så mycket att det blev lite för mycket. Den där lakritskola med havssalt låter inte dum.

Daniel Roos sa...

Jag hinner aldrig gå på Chokladfestivalen tyvärr, rätt sjukt att jag inte gör det. Funderar på att ställa upp i årteskonditor nästa år, då kommer jag i allafall ditt. Ha en trevlig helg mvh Daniel

Cia sa...

Ja, men gör det! Det är väl en jättebra anledning att få gå på festival :)

Min helg är superförkyld, men jag hoppas din är bättre!