måndag, juli 16, 2007

Potatisskalare

Såhär i färskpotatistider blir det egentligen inte så mycket skalande eftersom det går alldeles utmärkt att äta potatisen med skalet på. Men det allra yttersta och jordigaste lagret är ändå skönt att få bortskrapat.



Det här är helt klart ett av de bästa köksredskapen jag använt på länge! Och att göra det sittandes på en trätall med utsikt över havet gör det hela ännu bättre!

4 kommentarer:

Maria sa...

Det är väl ändå MÄRKLIGT att alla andra alltid kommer på de där kanonaffärsideérna innan en annan ens hunnit blinka!! En peelingvante med texten "nypotatis"- genialiskt...fullkomligt genialiskt!

Anonym sa...

Ja jag vet! Visst är det smart! Vi borde egentligen försöka komma fram med en hel kollektion med egna smarta mungböneredskap tycker jag :) Vad är det vi behöver?

E-S sa...

... ledigt...

Anonym sa...

Såna här köpte jag till min man. Han tycker dom är kanonbra.