tisdag, november 28, 2006

Snabb pastasås

Efter lite gnäll från vissa håll känner jag att det är dags att göra debut här i bloggen :)
Tänkte att jag skulle dela med mig av laxtårtan som jag rekommenderade till Nobelfesten men är lite osäker på vissa delar i receptet så det får vänta lite..
Så istället tänkte jag tipsa om en jättegod pastasås (Viktklubben, 2006) som dessutom är kalorisnål!

Till 4 port behöver man:
Ca 300 g pasta, gärna fullkorn
5 dl kantareller
½ chili
Lite margarin
Salt och peppar
100 g philadelphiaost
1,5 dl mjölk
80 gram färsk ruccola eller bladspenat

Medan pastan kokar börjar man med att smörsteka kantareller och chili samt salta & peppra efter behag. Blanda sedan philadelphian, mjölken, salt & peppar i en kastrull och koka upp. När såsen kokat klart rör man ner kantarellerna och ruccolan och håller blandningen över pastan. Så enkelt och gott!

Marie

Inga kommentarer: