fredag, januari 01, 2010

Restaurang Hoummus

Precis innan jul gick vi till restaurang Hoummus på Döbelnsgatan i Stockholm för att äta meze och umgås lite innan ledigheten drog igång.


Vi var där ganska tidigt, en stund efter att de öppnade klockan fem. Men vi fick vänta väldigt länge på maten så köket var nog inte riktigt fit for fight klockan fem. Maten var väldigt god när den slutligen kom, men tyvärr går det inte att säga detsamma om bemötandet.

Servitören som tog emot oss verkade anse att vi inte var tillräckligt fina för hans restaurang och ifrågasatte allt från hur många smårätter vi valde att beställa in till om det var den som beställde vinet eller den som han tyckte sig se dricka det som skulle betala. Han hade dock stenkoll på vem som hade beställt vad så det var inga problem alls att dela på notan...

När man gör lite research verkar det som att man om man har tur faktiskt kan träffa på trevlig personal för många lovordar servicen. Kanske var det så att servitören hade en dålig dag när vi var där eller så är det de dagar han är ledig man får ett bra bemötande.

3 kommentarer:

Boel sa...

Trevlig blogg du har! Ibland har jag också upptäckt att service kan diffa jätte-mycket från dag till dag... Alla kan ju ha dåliga dagar!

Ias matblogg! sa...

Vad trist det är när man får otrevligt bemötande, det förstår upplevelsen. Har tänkt att besöka Hoummus, får se om det blir ngt besök nu..
Trevlig blogg ni har!
//Ia

Helena Ljunggren sa...

bemötandet är så himla viktigt, trist när det blir knas.