Äppel, päppel, pirum, parum...
Häromdagen fick jag en hel kasse äpplen från en väldigt snäll kvinna på mitt jobb. Jag har inte hunnit hittills men nu måste jag ta reda på dem så det hackas, kokas och fryses för fullt.
Jag undrar om det är någon som har något roligt tips på vad man kan göra med äpplena förutom det "vanliga"? Eller finns det någon av er som tycker att just ni har det allra bästa receptet med äpplen? Dela gärna med er! :)
Och, om någon har vägarna förbi Albäcksgatan i Sundsvall på onsdag kväll så utlovas härmed äppelpaj efter kl 19.00!
3 kommentarer:
Jag kommer!
du är sååå välkommen så! :) dörren är alltid öppen för dig ciafialotta :)
Är det vanliga pajer och mos så kan jag rekommendera att göra äppelringar eller frysa äpplen i tunna klyftor att ta fram under vintern.
Skicka en kommentar