lördag, juni 13, 2009

Frukost


Fördelen med att ha två mungbönor inneboende när de är på festival är dels att man har väldigt trevligt sällskap men också att de har vett att uppskatta att jag flyttat in mittemot ett bageri. Marielle sprang ut och shoppade imorse med en lång önskelista från den andra inneboende mungbönan. Hon skulle ha Wienerbröd och russin. Jag erkänner att jag önskade mig ganska vitt bröd också. Marielle klarade uppdrag med mer än mycket väl godkänt! Hon kom tillbaka med ett surdegsbröd med valnötter, aprikoser, russin och ett antal andra oidentifierade ingredienser, något baguetteliknande samt sjukligt stora wienerbröd. ALLT var otroligt gott! Jag var mätt så länge att det var svårt att trycka i sig en hamburgare vid tretiden... Det bästa med alltihopa är att det fortfarande finns lite kvar till imorgon!

En annan rolig sak är att man blir direktuppdaterad med mail bestående av diverse intressanta fotografier från festivalen på alla möjliga olika sorters upplevelser. Jag väljer att inte publicera något av dem, men här nedan får ni iallafall en liten smak av vad som erbjuds!


1 kommentar:

E-S sa...

Kan fortfarande komma på mig själv med att drömma om den där frukosten... Mmmm... Men burgaren gick inte av för hackor, den heller!