torsdag, april 16, 2009

De där två herrarna igen

Utan att överdriva på något sätt, så kan man konstatera att jag legat rätt lågt med bloggandet ett tag... Men nu tänkte jag (försöka) träda in på banan igen! Som nybliven Stockholmsbo tänkte jag förena mig med Cia och testa allt som testas kan i den här stan =)


En sak funderar jag dock över: vart ska alla mina observationer på underligt storstadsbeteende publiceras? För jag antar att de inte får vara med här på matbloggen...? Hmm, kanske måste jag starta en ny blogg för detta ändamål för jag har redan en lång lista ;) Jag kan iallafall tala om att jag redan är skitbra på att läsa tidningen gående, det kände jag var ett krav att jag lärde mig snabbt för att smälta in.Ja..åter till rubriken då... jag VET att det är ett himla tjat om Ben & Jerrys både på bloggen och annars, men det är ju bara för att det är världens godaste glass! Igår slank vi in på den nya glassbaren i Gamla Stan, det var litet men ändå perfekt förstås. De har tagit över samma lokal där det tidigare satt nån stackars... (?) sommarjobbare.... (?) som producerade hembakta rån hela dagarna. OCH Ben & Jerrys har haft den goda smaken att behålla hörnan där det nu då sitter en stackars... (?)... amerikan... (?) som också producerar hembakta rån.
Alltså: på ett mycket omständigt sätt försöker jag berätta att man då även kan få den här underbara glassen i ett hembakat rån!! (Det är nästan lika bra som att anlända till Fridhemsplan en morgon UTAN att bli knuffad på...eller att på en gång hamna i rätt fil i rulltrappan...)
En sak till: glöm för guds skull inte att den 21 april är det "Free cone day" på glassbaren, vi ses där!
//Maria

2 kommentarer:

Marielle sa...

wiiihaaa! ser verkligen fram emot en massa god glass i helgen :) och trevligt mungbönehäng så klart! och vad gäller dina observationer så kan du väl baka in dem i ett recept eller nåt ;)

Cia sa...

Jag röstar helt klart för en egen blogg med Stockholmsobservationer :) Det är nu du ska börja! Innan du hunnit vänja dig...