måndag, april 13, 2009

Önskas: Tips på mysigt café i Stockholm

Till helgen lämnar jag Kiruna för ett besök i vår kungliga huvudstad. Jag vill ha tips på mysiga och trevliga fik som ligger hyfsat centralt. Så jag blir jätteglad för tips :)

Kram Sofia

5 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart ska ni gå på Vetekatten - ligger på Kungsgatan (långt ner nära Centralen) men ändå kort promenad från Hötorget!

Cia sa...

Saturnus! Nästan på Birger Jarlsgatan. Kanelbullarna därifrån har jag skrivit om tidigare :) Alternativt Muffinsfabriken eller Chokladfabriken på Söder... Eller det där té-stället jag alltid velat testa i Gamla Stan...

Anonym sa...

Te-stället?? Lät intressant. Min kusin har förresten jobbat på Vetekatten så det vore kul å testa det :)Blir kanske Saturnus oxå eftersom det enda i fika väg jag eg gilar är ju bulla :) //Sofia

Cia sa...

Ja, man hinner ju fika många gånger på en helg :) Vi tänkte klämma in några glassbesök bland annat på nya Ben & Jerrys-glassbaren också... Måste kolla upp det där med te-stället, men det verkar vara lite special där man beställer in mer som en meny med te-kanna och fika eller liknande. Någon annan som vet mer?

Cia sa...

Te: http://www.chaikhana.se/