tisdag, januari 20, 2009

Grill Del Mundo - ett hett restaurangtips

Jag besökte Göteborg förra helgen och fick en fantastisk restaurangupplevelse jag aldrig kommer att glömma...! Vi åt på en restaurang som är precis så charmig som man vill att de ska vara, jättehärligt inredd och supertrevlig personal - men framförallt mycket god mat...!

Jag kan nästan inte beskriva hur lycklig jag blev av att kliva in genom dörren på Storan, ner i en fantastisk källarlokal med flera små rum - alla inredda med olika stilar och färger. Eller vad sägs om att äta i det svartvitrandiga rummet, dricka en öl i ett krypin som taget ur Tusen och en natt och sippa på ett glas vin i den lilla franskinspirerade och gräsklädda trädgården med cafébord och små fågelholkar hängande från taket. Jag blev helt lyrisk - om någon skulle be mig beskriva min drömrestaurang så skulle jag säga GRILL DEL MUNDO! Ni som känner mig får en bild av hur det är va? Sådär galet och mysigt på samma gång :) Ett besök rekommenderas varmt!

Så här beskriver de två krögarbröderna själva sin krog när de fick frågan om vad de har gjort:
"Skapat ett sagoland där alla sinnen kommer att bjudas på upplevelser. Man kan säga att Grill Del Mundo går under jord och möter Alice i underlandet möter Willy Wonka."

Jag gav mig i kast med en halv kolgrillad kyckling med "en pikant smörig salsa gjord på kolgrillad paprika och färsk ingefära och söt kolgrillad matbanan". Ni fattar va? Är bara ledsen över att jag inte kom ihåg att ta med mig kameran eller orkade med efterrätt... :(

3 kommentarer:

Sanna sa...

Oh kanske ska testa det plejset när vi ska till Göteborg i mars. Tack för tipset!

Marielle sa...

Hej Sanna!
Jag tycker verkligen att ni ska ge det en chans - jag är helt såld på både idén och maten :) Hoppas att ni får lika trevligt som jag hade!

Ninni sa...

Visst e det grymt!!!

Har recenserat på min blogg oxå....