tisdag, januari 27, 2009

Dagens bekännelse

Jag gillar barista. Rättvisemärkt, ekologiskt och oftast trevliga lokaler. Men framförallt gillar jag baristas Chokladtårta. Jag kan nog sträcka mig till att säga att jag älskar den. Kan inte hjälpa det - helt såld. Jag vet att Emma-Sara också är drabbad av detta - är det någon som vet hur de görs eller har någon aning om vars de köper dem?

4 kommentarer:

E-S sa...

Åh, den är ju bara så goood! Och tack för en trevlig och välbehövlig paus i soffan :D

Cia sa...

Men gud vad kul! Jag kommer precis hem från en trevlig fika på Barista :) Fast jag åt en päronmuffins och den var också mycket god! Och en Ubuntu-cola också, och Emma-Sara, de är faktiskt goda!

Anne sa...

Åh! Jag har ju bara druckit deras chai-latte, som var galet för söt, men nästa gång ska jag absolut ta chokladtårta. Idag? Nu blev jag hungrig. Och det ligger en Barista typ.. här. Hm.

Marielle sa...

Anne: jag tror att Emma-Sara kan backa upp dig på att chai-latten var alldeles för söt... Så efter era två omdömen så tror jag inte att jag bemödar mig att testa den. Men tårtan - ja du måste testa den! Den är alldeles lagom kladdig, mycket choklad och inte så söt, perfekt med grädde till :) Hoppas det smakar!