onsdag, november 26, 2008

Matmässa i Swedbank Arena

För ett par veckor sedan hade jag turen att få följa med på en matmässa i Ö-vik. Lilla Myckelgensjö Lanthandel var inbjuden av sin grossist Svensk Cater och jag tog chansen att haka på när det vankades provsmakning. Och åh så trevligt det var :)

Sillar provsmakades, mmm Abbas julsill med mango, tranbär och anis gick inte av för hackor. Tyvärr kommer den i stoooor burk så det säkraste sättet att komma över en bit är på restaurangernas julbord, eller i butiker där de kan sälja på lösvikt över disk och paketera om själva. Ingen bild fick jag tag i heller, men den heter i alla fall Abba 1838 Årets julsill.

Grönsaker, bröd, charkvaror, ostar, kaffe, bröd, kakor, tårtor, vin, fisk, sill, frukt - you name it! Det var hur mycket som helst och det var en mätt Marielle som tog trappan upp mot det avslutande julbordet, årets första, där produkterna samlats ihop på ett lite mer traditionellt sätt. En mycket trevlig eftermiddag helt enkelt och några bilder blev det. Tyvärr är de av lite dålig kvalitet eftersom telefonen var det enda att tillgå. Men men, lite ser man ju i alla fall och jag tackar för en trevlig dag :)

1 kommentar:

Cia sa...

Sillen låter jättetuff! Ska absolut leta!