söndag, augusti 10, 2008

Kantareller


Det är olagligt att inte äta minst en smörgås med smörstekta kantareller den här årstiden.

Salt och peppar räcker, men det är gott med lite persilja också, jag brukar använda fryst. Jag är van att äta mina kantareller på en toast, men på knäckebröd är det nästan godare. Jag fick det serverat på rutigt knäckebröd häromdagen, men idag gjorde jag det med Vikas nya delikatessknäcke med havssalt och koriander. Det var verkligen jättegott!

7 kommentarer:

Anna sa...

Jag brukar blanda ned lite philadelphiaost i kantarellerna! SUPERGOTT!

Cia sa...

det låter spännande! det kanske jag borde prova...

Olof sa...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kantareller. Kan nog ta mig tusan leva på det

E-S sa...

Men ge mig kantareller då! Mmm... har du månnen ågra att bjuda på om jag kommer ner?

Cia sa...

Om det är det som krävs för att du ska komma lovar jag att ordna det!:)

veggie wedgie sa...

I don't understand anything from the text, but this looks so yummy!!

Cia sa...

And it is too :) Thank you!