Kantareller
Det är olagligt att inte äta minst en smörgås med smörstekta kantareller den här årstiden.
Salt och peppar räcker, men det är gott med lite persilja också, jag brukar använda fryst. Jag är van att äta mina kantareller på en toast, men på knäckebröd är det nästan godare. Jag fick det serverat på rutigt knäckebröd häromdagen, men idag gjorde jag det med Vikas nya delikatessknäcke med havssalt och koriander. Det var verkligen jättegott!
7 kommentarer:
Jag brukar blanda ned lite philadelphiaost i kantarellerna! SUPERGOTT!
det låter spännande! det kanske jag borde prova...
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kantareller. Kan nog ta mig tusan leva på det
Men ge mig kantareller då! Mmm... har du månnen ågra att bjuda på om jag kommer ner?
Om det är det som krävs för att du ska komma lovar jag att ordna det!:)
I don't understand anything from the text, but this looks so yummy!!
And it is too :) Thank you!
Skicka en kommentar