torsdag, augusti 21, 2008

Gott & Blandat Yummie


Elin 15 år, vann Malacos tävling där hon fick komponera sin egen påse Gott & Blandat! Namnet är Yummie och efter en tjuvsmak kan jag intyga att det även var det :) Smakerna är hallon, jordgubbar, skogsbär, vattenmelon och lakrits och allting fungerar faktiskt riktigt bra ihop! Jag är imponerad! Godisbitarna har dessutom nya snygga former. Vecka 36 ska påsen finnas i handel.

Jag är riktigt avundsjuk på Elin som fick titta på i fabriken när hennes påse godis tillverkades. Hur gör man för att få gå på studiebesök? Jag måste ju få veta om det inte är precis som i Kalle och chokladfabriken... Godistillverkning är för mig ett mysterium och en blank lucka i kunskapsbanken.

4 kommentarer:

kryddburken sa...

Ja godistillverkling är verkligen ett mysterium och jag undviker plockgodis till barnen så mycket jag bara kan! Vill nog egentligen inte veta vad allt innehåller och hur processerna går till!

Cia sa...

Nej vad det innehåller vill inte jag heller veta :) Jag väljer att bortse från det! Men med tanke på allt annat konstigt vi stoppar i oss väljer jag även att inte välja bort...

Elin sa...

Hej :) ´Det är inte som i kalle och chokladfabriken :) :P men det var inget som var äckligt med godis tillverkningen :) det var bara gott och väldigt varmt o skönt där inne :) och fabriken var väldigt stor! :)

// Elin godis designern ;)

Cia sa...

Vad roligt! Jag är dock besviken på kalle och chokladfabriken-grejen :) Säg till om du ska göra mer godis någon gång, jag provsmakar gärna!