Kycklingpaj till middag
Härom dagen blev det kycklingpaj i en improviserad version till middag. Det ser kanske inte jättesmaskigt ut på bilden, men det smakade faktiskt gott :) Så jag rekommenderar blandningen till andra oinspirerade själar!
En helt vanlig pajdeg:
3 dl mjöl/grahamsmjöl
ca 100 g smör
Några msk vatten
Fyllning:
Stekt kyckling
Mozzarella, ½ bit
1 Röd lök
Några färska champinjoner
Soltorkade tomater - hackade
1 Tomat
Torkad Basilika
Creme fraiche ovanpå + lite olja från burken med soltorkade tomater.
How it was made? Stek kyckling, hacka grönsaker och bryn svamp och lök, förgrädda pajskalet i 10 min (200grader) salta och peppra, på med lite basilika. Ner i formen, smula ner mozzarellan och creme fraiche + lite olja ovanpå. Swosh in i ugnen tills det ser fint ut :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar