God gnocchi
Hade inger bättre namn på den här pastarätten än God gnocchi. Men det duger nog :)
Innehåll:
Färsk gnocchi
Bacon
Champinjoner
Bejbispenat
Pinjenötter
Koka pastan. Stek bacon och tillsätt, efter ett tag, champinjoner som du delat i mindre bitar. När de är färdigstekt blandar du ner spenaten och pastan samt pinjenötterna. Låt det stå ett tag på plattan så pinjenötterna får lite färg så att säga :) Strö sedan lite parmesan över om du känner för, det var supergott iaf!
2 kommentarer:
Gnocchi som man köper "torr" är pasta, medan "riktig" gnocchi är ett slags degklumpar som ofta är gjorda på potatis och annat... så du fick nog tag på äkta vara! har ett recept på gnocchi från scratch som jag tänkte testa så småningom när jag får inspiration :)
Åh fan. det visste jag inte :) det förklarar ju saken, men då är potatisvarianten mkt godare!
Skicka en kommentar