lördag, februari 03, 2007

Chocolate Chip Cookies

Russ Anderson's Chocolate Chip Cookies

200 g smör
1 3/4 dl brun farin
1 3/4 dl socker
1 msk vaniljsocker
2 ägg
5 ½ dl mjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
ca 125 g blockchoklad
½ påse hasselnötter

  • Blanda smör, farin, socker och vaniljsocker i en skål
  • Tillsätt 2 ägg
  • Blanda mjölet, saltet och bikarbonatet och häll det i smeten
  • Tillsätt hackad blockchoklad och hackade hasselnötter
  • Klicka ut på en plåt med bakpapper och grädda 5-8 minuter225 grader

Livsfarliga kakor som det inte går att sluta äta om man inte gömmer dem... Jag brukar byta ut det bruna farinet mot muscovadosocker istället, vet inte riktigt vad det gör för skillnad, men det blir lika gott iallafall. Vill ni läsa mer om vad muscovadsocker är för något, gör ni det här!

Cia

1 kommentar:

Anonym sa...

Så det blev dom kakorna istället :) ser riktigt jäävla goda ut!