tisdag, oktober 13, 2009

Chokladfestival II

Ja. Jag handlade ganska mycket på årets chokladfestival. Och jag handlade väldigt mycket för att vara en person som slutat att äta godis. Men. Att gå på en chokladfestival utan att äta choklad, det kändes... Som handsken utan handen, som kaffet utan koppen, som... Anna Anka utan brosket.

Nåväl, om ni nu hittat mig på bilden så ser ni att jag håller i en vit ask. I den ligger fem stycken av de härliga saker som ni ser på bilden nedan. Tillverkaren heter Sv. Michelsen Chokoläääde. Japp danskt, gediget och fantaaastiskt gott!! Finns tyvärr inte i Sverige, så det blir till att åka över bron.

Jag valde 2 st olika "flödebollar", handgjorda skumbollar med marsipanbotten, samt tiramisu-, capri- och krokantstänger. Titta gärna in på Sv. Michelsens hemsida: http://www.svmichelsen.dk/. Jag lovar att det är värt alla eventuella besvär att försöka komma över ett smakprov!

Min resterande köplista ser ungefär ut som Cia Mungbönas. På nästa bild ser ni den pralin som hann fastna på ett foto innan den blev uppäten: en pralin med smultron och rabarber. Mums!4 kommentarer:

E-S sa...

:D Jag ser dig! Jag ser dig! Kändis! ;)

Marielle sa...

Jag ser också dig!!! Innan jag fick ledtråden om den vita asken ;)
Gooooooooott med praliner - jag tycker att du gjorde helt rätt som tog en paus i "jag äter inte godis"-mantrat. :) Hade gärna varit med er och frossat lite, men det får bli frosseri en annan gång.

Kenth Anjos sa...

Hej på Er!
Glad nyheter minsann!
Sv Michelsens Choklad finns faktiskt lite överallt i Sverige.
Och en svensk hemsida också dessutom!
www.svmichelsen.se
Inte nog med det! Chokladen invaderar Det Goda Köket i helgen!

Vi kanske ses igen, dax att fylla på den vita asken. Kodordet Mungböna ger en bonusbit i asken.... :-)

Kenth Anjos

Helena Ljunggren sa...

Chokladfestivalen kommer till gbg i helgen och de ska helt klart få ett besök av mig :)