fredag, november 07, 2008

Popcorn Seasoning


Kryddor är en väldigt bra upptäckt för världen. Det går att använda till precis vad som helst och allt går att variera i oändlighet!


Popcorn är en annan bra sak för världen, man kan äta det till lunch, på hemmakvällen, på krogen, tivolit eller på bion. Jag var på bio igår, men valde bort popcornen till förmån för sourcream- and onionsnacks. Däremot passade jag på att införskaffa en liten burk krydda för 15 kronor som jag testade ikväll. 

SF har lanserat en kryddmix till popcorn i tre smaker som går att köpa direkt på bion. Jag testade Nacho Cheddar-kryddan, men det finns även i smakerna Butter och Caramel. Min tanke är att testa en per tillfälle.

Nacho Cheddar passade jättebra till popcorn och jag lyckades trycka i mig hela skålen nästan själv. I övrigt är jag lite nyfiken på vad man brukar ha att krydda sina popcorn med? Jag själv kör bara salt. En av mina bästa barndomskompisar körde på aromat. När jag var på bio i Paris försökte de ha på socker... Vad finns det mer? 

5 kommentarer:

Elca sa...

Vi hade en period hemma då grillkrydda var den mest använda popcornkryddan. Inte det minsta gott, har jag konstaterat nu ganska många år senare. Trocomare örtsalt har också använts en del genom åren, inte så dumt.

E-S sa...

Vill ha! Ska nog smyga in och köpa mig en burk med smörsmak så man får lite fason på de popcorn man gör hemma...

Jo tjena sa...

Jag och en kompis hade en period då vi hade en mix av smält smör blandat med honung som vi ringlade över popcornen, smakade väldigt gott!

Cia sa...

Oj! Det låter faktiskt riktigt gott, ska testa!

Daniel sa...

Visst lät det gott men det måste ju bli väääääldigt kladdigt att ta i popcornen...eller??