Vitlöksvariant
Jag har funderat på det här med vitlök. Man kan riva, hacka, skiva, pressa.... finns säkert flera metoder...
Men vad är det egentligen för skillnad? Och vad ska man ha till vad?
Jag har funderat på det här med vitlök. Man kan riva, hacka, skiva, pressa.... finns säkert flera metoder...
Men vad är det egentligen för skillnad? Och vad ska man ha till vad?
3 kommentarer:
Om jag kommer ihåg rätt så ger pressad vitlök beska. Den blir så finfördelad att nåt händer med saften (eller något liknande). Mildast vitlök tror jag man får om man skivar den tunt.
Själv brukar jag krossa vitlöken med kniven, och sedan finhacka eller riva med rivjärn.
Sen kan man ju alltid använda de hela klasarna med vitlök till att skrämma bort vampyrer, inte fått chansen att prova detta än, dock.
Jag funderade på en till sak... Hur gör man på restauranger ¨där man måste pressa med massor av vitlök? Finns det jättestora pressar då? Eller har man någon cool maskin?
Skicka en kommentar