Skärbrädor
När jag köper nya skärbrädor (för det bör man ju göra lite då och då tycker jag) tänker jag alltid alltid alltid att nu ska jag ha den här till kött och den här till grönsaker (eftersom de ofta kommer i tvåpack). Tyvärr kommer jag efter ett väldigt kort tag inte ihåg vilken skärbräda jag har använt till vilken vara.
Därför tycker jag det här är en väldigt smart uppfinning, cutting for dummies, skärbrädorna är märkta för att rätt sak ska hamna på rätt bräda! Rått kött på rött, tillagad mat på vitt, fisk på blått och grönsaker på grönt. Just precis de här finns att köpa på MoMa Store, och var satans dyra. Jag kan dessutom tycka att de är väl utrymmeskrävande i det fina stället.
Däremot vet jag att min mor köpte nästan likadana på Coop Forum där även kyckling fick sin egen bräda. Jag gissar också att de kostade en spottstyver jämfört med de andra
1 kommentar:
Jag brukar också köpa olika skärbrädor till olika saker. Men jag köpte mina på IKEA :P funkade lika bra och var lite snällare mot plånboken. Brukar också har lite problem med vad jag använt till vad men sedan kom jag på att använda den röda till kyckling till exempel för att då tänka, typ varning, eller nåt.
Haha, det låter ju inte klokt när jag läste igenom det. Men summan av kardemumman är att olika färger till olika saker underlättar ju helt enkelt.
Skicka en kommentar