Honing
Jag betalar ju inte för nån tidning, men ibland får jag ändå en...tror mest att tidningsbudet tycker det är roligt att sätta tidningar i våra fina hållare!
I VILKET fall, så har jag ju märkt att saffran är omtyckt här, så jag ville dela med mig av ett tips som jag hittade i en av dessa välgörenhetstidningar...
Saffransgul honung
Häll ner ett kuvert saffran i en burk eller flaska med flytande honung (2-3 dl) och skaka om.
Ställ det sedan i vattenbad och värm ca 15 minuter tills saffranet har löst sig.
Mycket gott på rostat bröd eller som smaksättning på tex vaniljglass enligt tidningen!
//ööö
3 kommentarer:
är det maria som använder katterna igen eller? :) /Cia
haha :) jag hittade precis receptet också! jag tror alla får tidningen som reklam eller nåt... /C
Mmm... saffran... Tyvärr är det bara en person i detta hushåll som gillar det, annars hade jag tamej17 använt det i allt. Efterlyser nu dessutom ett bra recept på pasta med saffran!
//Esset
Skicka en kommentar