lördag, november 25, 2006

Honing

Jag betalar ju inte för nån tidning, men ibland får jag ändå en...tror mest att tidningsbudet tycker det är roligt att sätta tidningar i våra fina hållare!
I VILKET fall, så har jag ju märkt att saffran är omtyckt här, så jag ville dela med mig av ett tips som jag hittade i en av dessa välgörenhetstidningar...



Saffransgul honung

Häll ner ett kuvert saffran i en burk eller flaska med flytande honung (2-3 dl) och skaka om.
Ställ det sedan i vattenbad och värm ca 15 minuter tills saffranet har löst sig.
Mycket gott på rostat bröd eller som smaksättning på tex vaniljglass enligt tidningen!

//ööö

Bild: http://hem.passagen.se/phu/

3 kommentarer:

Mungbönorna sa...

är det maria som använder katterna igen eller? :) /Cia

Mungbönorna sa...

haha :) jag hittade precis receptet också! jag tror alla får tidningen som reklam eller nåt... /C

Mungbönorna sa...

Mmm... saffran... Tyvärr är det bara en person i detta hushåll som gillar det, annars hade jag tamej17 använt det i allt. Efterlyser nu dessutom ett bra recept på pasta med saffran!
//Esset