söndag, september 26, 2010

Afternoon Tea på Grand Hôtel

För några söndagar sedan passade vi på att ta en lyxsöndag med afternoon tea. Dyrt var det och jag tycker kanske att jag velat bli lite mer mätt för det priset, men det var helt klart väldigt gott och lyxigt ändå. Jag kan tänka mig ett nytt besök och då slå till med lite kompletterande champagne!

Teet serverade i silverkanna och fylldes på av trevliga servitörer lite titt som tätt.


Vispad grädde, lemon curd, hjortronsylt, kryddad jordgubbsmarmelad och fluffigt smör till sconesen.

Två olika slags scones, snittar med varmrökt röding, sotad kalv, ostkräm och skagenröra, små desserter i form av amaretti med passionsfruktstryffel, smultronmousse, kärleksmums och rabarber- och jordgubbskompott.

3 kommentarer:

E-S sa...

Och du blev inte mätt sa du? ;)

Cia sa...

Observera att trots att det är 10 delar är det det 10 väldigt små delar.

E-S sa...

Jag förstår... :) Hade helt klart varit bättre med buffé, men samtidigt kan jag tänka mig att man betalar för själva upplevelsen, med lokalen och att bli uppassad och så...