söndag, augusti 08, 2010

Keso

Jag har börjat äta Keso. Jag har haft en föreställning ända sedan dagis att jag hatat det. Det är ett väldigt rationellt och vuxet beteende att inte smaka något på 20 år. Men nu har jag iallafall gjort det och tycker om.


Jag har ätit det vid sidan om maten som till exempel till korvstroganoff och jag har ätit på macka och en gång blandat med persilja och rödlök till fisk. Men mer då? Det måste ju finnas en massa bra kombinationer. Vad har ni på lut?

3 kommentarer:

Maria sa...

Frukt! =) Perfekt mellis!

E-S sa...

Oh, just Keso är jag dålig på... Kan tyvärr inte tipsa om nåt särskilt här. Däremot så tycker jag ofta om de Kesosorter som är smaksatta. Har du provat någon sådan?

E-S sa...

Okej, nyheter från kesofronten:

Blanda keso med persillade, finhackad purjo, finhackad gul paprika och voilá: Du har fått ett mycket gott salladstillbehör!

Eller:

Blanda keso med knaperstekt bacon, finhackad rödlök, färsk basilika och lite chilipulver. Gott till kyckling, eller lite av varje.