onsdag, november 04, 2009

Dagens osmidigaste

5 kommentarer:

Marielle sa...

Mäh... Vad är det för sätt...? Känner bara hur pinsamt det måste vara...

Albert sa...

Pinsamt? Sorgligt. Stackars Caroline. Alla har gått på det och nu är det hon som offras. Hon behöver upprättelse, och en personlig ursäkt från Bo.

Marielle sa...

Albert jag kikade in på din blogg och läste ditt inlägg så jag förstår vad du menar. Men jag hängde inte med på en sak bara, att det är Bo Hagströms "vänskap med maffian som gör att Caroline Hofberg offras". Vad hände där? Vihåller dock att hela historien är pinsam - vem än den "skyldige" nu är.

Cia sa...

Marielle: Förstår du vad han menar? För det gör nämligen inte jag. Antingen är det en sjukt osammanhängande konspirationsteori eller så är det bara en misslyckad provokation.

I vilket fall verkar inte Caroline Hofberg kännas vid historien: http://www.dn.se/dnbok/caroline-hofberg-bo-hagstrom-italia-amore-solens-mat-1.988782

Marielle sa...

Jag förstår att han menar att det inte är hennes fel utan spridning från förlaget som ligger till grund. Om det nu är det han vill ha fram (och inte bara försöker provocera). Men att det är maffian, antifeminister och andra onda människor som konspirerat tillsammans för att svartmåla kvinnor, och då särskilt Caroline Hofberg, är väl inte särskilt övertygande... Och det stärks ju inte direkt av artikeln heller :)