söndag, maj 03, 2009

serrano


Jag är uppvuxen i Söderhamn. I Söderhamn finns möjligtvis den bästa texmex-restaurangen i hela Sverige. Det här går inte att argumentera om. Ett problem uppstår dock när jag blivit så bortskämd och kommer till Stockholm. Här får man äta på Taco Bar... Inte bra... För höga priser för för lite mat och för lite smak. 


Som ni säkert förstår innebär det här något av ett abstinensliknande besvär hos mig. Nu kommer dock en konkurrent in på marknaden och för min del får den gärna slå sig fram och börja mucka med Taco Bar. Restaurangen heter serrano och finns för tillfället endast i Vällingby, men söker nya platser att etablera sig på. Konceptet är att servera god mexikansk mat som är nyttig och inte innehåller några färgämnen eller smakförstärkare. Det lyckas de ganska bra med! De kan självklart inte slå Tacobaren i Söderhamn, men det är med beröm godkänt och jag hoppas så att de kommer närmare stan så att jag kan äta min favvofastfood snart!

Om det är någon annan som vill prova har jag två 25% checkar som jag gärna ger bort. De måste användas innan den 30 maj och den som är först till kvarn med att lämna en kommentar och maila adressen får dem på posten!

3 kommentarer:

Marielle sa...

ska vi inte åka på en liten utflykt då? ;)

Cia sa...

Visst kan vi åka på utflykt :) När var och hur?

Gabriela, the Food Lover! sa...

Hej! Fast Serranos meny är verkligen inte mexikansk :-( bara standard Tex-Mex. Synd för äkta meximat är underbar!