Jag och min sambo har en diskussion om vilken sida av Pringles-chipsen som det är mest smak på. Jag tror inte det spelar någon roll och äter dom med undersidan först. Han tror att det är mest smak på ovansidan. Vad tror ni?
jag tror att det är mest smak på sidan som är underst om man håller chipsen som en skål (get it?). brukar alltid sitta så mycket pulver där som man kan slicka av innan man ter själva chipset. skabbigt, men gott! (:
Mungbönan är en ettårig ört med små frukter och knappt ärtstora frön, bönor.
Arten anses härstamma från tropiska Asien och odlas i bl.a. Indien, Iran, Östafrika och Grekland.
Emma-Sara, Stina, Sofia, Jessica, Maria, Cia, Marielle och Marie härstammar från Nora, Norsjö, Kalix, Göteborg, Hällefors, Söderhamn, Myckelgensjö respektive Sundsvall och träffades under sin studietid i Sundsvall. Nu när studierna är avslutade är vissa groddar kvar i Sundsvall, medan vissa har spritt sig till Stockholm, Kiruna, Dublin alternativt tillbaka till sina hemtrakter. Mungbönorna är dock fast beslutade att hålla kontakten och denna blogg är en av kontaktkanalerna.
Har du provat ett av våra recept? I original eller med ändringar? Det är jätteroligt att få höra hur det har gått och vad ni har tyckt! Skriv gärna en rad i kommentarerna till respektive recept eller i gästboken! Tveka inte heller att skicka in ett av dina favoritrecept till vår mailadress (se nedan)!
2 kommentarer:
jag tror att det är mest smak på sidan som är underst om man håller chipsen som en skål (get it?). brukar alltid sitta så mycket pulver där som man kan slicka av innan man ter själva chipset. skabbigt, men gott! (:
Mmm, men de ligger ju på varandra, kanske blir lika mycket på varje sida då?
Skicka en kommentar