Påskrullar
Det här är så himla gott! Det passar alldeles utmärkt till andra tillfällen också men är särskilt väl anpassat för påsken. Gör så här:
Riv lite kryddost, hacka ett ägg, hacka matjessill, hacka gräslök (eller annan lök ni vill ha i) och blanda alltihop tillsammans med så mycket creme fraiche eller gräddfil som behövs för att det ska binda. Ta sedan ett mjukt tunnbröd och bred ut röran ovanpå. Rulla ihop till en rulle och skiva i lagom stora bitar. Garnera eventuellt med något tillbehör som tex mer gräslök, dill, rom eller liknande. Servera!
Lätt som en plätt och jättegott! Ät sedan några Finn Crisp med en skiva kryddost till, kan inte bli bättre!
2 kommentarer:
Det låter jättesmaskigt! Men är tanken att ha det som ett snacks/tilltugg eller har man det på en buffé?
ja det är nog valfritt. vi hade det på påskbordet, men det passar nog till både buffé och tilltugg. Kanske inte till drinken direkt, det är ju ganska matigt fast ändå inte så mycket att det räcker att äta bara det här. jag är nästan säker på att det är gott till sill och nubbe på sommaren också!
Skicka en kommentar