onsdag, februari 16, 2011

GreatJag tycker inte om gröt (om inte risgrynsgröt räknas, men jag tror inte det gör det). Däremot har jag ju såklart tänkt tanken att jag borde börja öva på att tycka om det eftersom det tydligen ska vara frukansvärt nyttigt och mättande.

Jag är ju väldigt fascinerad av nya produkter och kunde inte låta bli att köpa ett paket Great med hallon och tranbär. Ikväll är jag sjuk, ensam och orkar inte laga riktig mat så jag gjorde i ordning en portion. Det är tur att det är väldigt enkelt att tillreda eftersom jag inte har en aning om hur man kokar gröt.

Tyvärr tyckte jag inte om den här gröten heller. Tror dock att de som redan från början tycker om havregrynsgröt uppskattar tillägget av bären. Men hade jag varit ni hade jag kokat vanlig gröt och slängt i dem från eget förråd. Bären var det som räddade det för mig och jag uppskattar också pumpakärnorna vilket gav det hela en annan struktur.

1 kommentar:

Ann-Sofi MATSAFARI sa...

Jag har också testat de där gröterna men jag tyckte inte heller om dom sp värst. Dessutom var priset väldigt dyrt tycker jag om man jämnför med vad en hel påse med havregryn kostar!