söndag, oktober 10, 2010

Sturehof

För någon vecka sedan hade vi hummerkväll på Sturehof på schemat. Det tog ett tag innan vi fick till det, men det blev en mycket trevlig kväll med god mat och roliga vänner.

Den här bilden vill av någon anledning inte vända sig åt rätt håll, men den innehåller en skål med hummersoppa och en pilgrimsmussla samt en bit hummer.

Gratinerad hummer från Maine.

Vi kompletterade med lite räkor också.


Finte kunde man få.
Avslutande citronsorbet med hallon. Perfekt att runda av med.

Maten var mycket god, men precis som vanligt hade jag önskat ännu godare och framförallt omfångsrikare mat för det jag betalar. Men jag är nöjd! Det var en jättemysig kväll. Det bästa förutom sällskapet måste dock ha varit pilgrimsmusslan, räkorna och hallonet. Alla tre exceptionellt goda!

Om det är så att man funderar över personalens klädsel kan jag berätta att de röda är "de som springer med mat och disk", de vita är servitörer, de svarta är barpersonal och de blåa är de som plockar disk åt baren. De här har alltså likadana uniformer, fast i olika färg. Men sen fanns det också de hade jeans och jeansskjorta och de som hade svarta byxor och valfri blå skjorta. Har inte listat ut vilka de är än...

Inga kommentarer: