måndag, juli 20, 2009

Mat längs vägen

Vi är på väg till Sundsvall från Söderhamn. Det är inte en välbefolkad sträcka, men det finns ändå en hel del för den som är hungrig. Hemtillverkade skyltar meddelar att man kan svänga in och köpa något på de mest udda platserna. Rökt fisk, kaffe latte, hjortonsylt, mjukglass, tunnbröd och lite annat smått och gott man vill locka med har jag sett hittills. Skyltarna är inte vackra och de är inte stora. Oftast har man hunnit åka förbi innan man upptäckt dem i buskarna.

Idag öser regnet ner och jag har inga kontanter, men annars hade jag kunnat tänka mig att stanna på flera ställen eftersom de även ofta kommer tillsammans med en loppis.

3 kommentarer:

chili sa...

vilken härlig blogg du har, full med en massa gott:)Vilken é din absoluta favoritkaka?

E-S sa...

Tack Chili :D

Vi är många som skriver på den här bloggen så favoriterna varierar nog ganska kraftigt. Jag kan bara svara för mig och den favorit som jag har, just för att den är enkel och går snabbt att göra, är `Kaka med nougattäcke´ som du hittar under `Sötsaker´ bland våra rullister.

På återseende!

Cia sa...

Åh, jag har så många favoriter! Kokostoscakaka från Leilas A piece of cake är vanligt förekommande här, väldigt enkelt och sjukt god! Mammas snoddaskaka är också en favorit! När det gäller hårdare kakor är mina chocolate chip cookies de allra bästa! Alla har sin egen version, men det är mina som är godast! :)